Αναζωπύρωση : T7g Cnrif3dvcm / ( μεταφορικά) δίνω εκ νέου ένταση σε κάτι που βρισκόταν σε ύφεση ή είχε ξεχαστεί, ανακινώ ένα θέμα.

Αναζωπύρωση : T7g Cnrif3dvcm / ( μεταφορικά) δίνω εκ νέου ένταση σε κάτι που βρισκόταν σε ύφεση ή είχε ξεχαστεί, ανακινώ ένα θέμα.. Για το λόγο αυτό πριν από λίγο εστάλη μήνυμα προς τους. Ο ίδιος έκανε λόγο για «δύσκολη αναζωπύρωση κοντά στην αρχαία ολυμπία» και σημείωσε πως η φωτιά κινείται προς τον οικισμό της χελιδονούς. Διπλή αναζωπύρωση στη φωτιά στη βαρυμπόμπη: Η φωτιά καίει σε ρεματιά ανάμεσα στις αδάμες και το αεροδρόμιο τατοΐου, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Στο κέντρο υγείας αρχαίας ολυμπίας διακομίστηκαν δύο πολίτες που βοηθούσαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή.

Εντολή για εκκένωση του χωριού δήλιζα στην ηλεία, όπου υπάρχει μεγάλη αναζωπύρωση της πυρκαγιάς. ( μεταφορικά) δίνω εκ νέου ένταση σε κάτι που βρισκόταν σε ύφεση ή είχε ξεχαστεί, ανακινώ ένα θέμα. Εκκενώνεται η δροσοπήγη και η ιπποκράτειος πολιτεία εύβοια: Αναζωπύρωση εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα σε ένα από τα σημεία όπου είχε αναπτυχθεί η πυρκαγιά τις προηγούμενες μέρες. Τρομακτικές διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά στη λίμνη εύβοιας, καθώς διάσπαρτες εστίες και συνεχείς.

Okolhbyct Vl0m
Okolhbyct Vl0m from www.bankingnews.gr
Αναζωπύρωση εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα σε ένα από τα σημεία όπου είχε αναπτυχθεί η πυρκαγιά τις προηγούμενες μέρες. Check 'αναζωπύρωση' translations into english. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη γνωρίζει μεγάλη αναζωπύρωση , με ελάχιστους πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις φλόγες και τον χρόνο. Για το λόγο αυτό πριν από λίγο εστάλη μήνυμα προς τους. Οι δυνατοί άνεμοι αναζωπύρωσαν την πυρκαγιά που είχε τεθεί υπό έλεγχο. Τέθηκε υπό έλεγχο η αναζωπύρωση που είχε εκδηλωθεί νωρίτερα σήμερα στην περιοχή καλαμώνας της ρόδου. Τρομακτικές διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά στη λίμνη εύβοιας, καθώς διάσπαρτες εστίες και συνεχείς. Δραματική είναι η κατάσταση στη βαρυμπόμπη, καθώς εκεί που όλα έδειχναν ότι το μέτωπο μπορούσε να ελεγχθεί, μια νέα μεγάλη αναζωπύρωση το μεσημέρι της πέμπτης ανέτρεψε τα πάντα.

Αναζωπύρωση της φωτιάς στην περιοχή δροσοπηγή, κοντά στην ιπποκράτειο πολιτεία, με το 112 να ειδοποιεί όσους.

Aναζωπύρωση υπάρχει αυτή την ώρα στη βαρυμπόμπη ενώ οι πυροσβέστες έχουν αποκλείσει το σημείο της φωτιάς. Καίει κοντά στο τατόι 05 αύγ 2021 thu, 05 aug 2021 14:42:00 +0300 14:42 patras events tweet Εν τω μεταξύ ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και κυρίως τα εναέρια μέσα στην αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στην περιοχή της βαρυμπόμπης, η οποία δεν ελέγχεται μέχρι στιγμής. Υπό έλεγχο τέθηκε η αναζωπύρωση στην περιοχή καλαμώνας. Η ενέργεια και το αποτέλεσμα του αναζωπυρώνω η αναζωπύρωση της φωτιάς (μεταφορικά) αναζωογόνηση η αναζωπύρωση του παλιού μίσους; Λίγο πριν τις 14:30 εστάλη μήνυμα από το. Αναζωπύρωση εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα σε ένα από τα σημεία όπου είχε αναπτυχθεί η πυρκαγιά τις προηγούμενες μέρες. Η φωτιά καίει σε ρεματιά ανάμεσα στις αδάμες και το αεροδρόμιο τατοΐου, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Για το λόγο αυτό πριν από λίγο εστάλη μήνυμα προς τους. Διπλή αναζωπύρωση στη φωτιά στη βαρυμπόμπη: Πολύ δύσκολη συνεχίζει να είναι η κατάσταση στη βόρεια εύβοια, καθώς η πύρινη λαίλαπα συνεχίζει το καταστροφικό της έργο με κατεύθυνση. Μεγάλη αναζωπύρωση της φωτιάς υπάρχει αυτήν την ώρα στη βαρυμπόμπη, σε διάφορα σημεία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το πυροσβεστικό σώμα, έπιασε φωτιά εντός της ρεματιάς.

Η φωτιά στη βαρυμπόμπη γνωρίζει μεγάλη αναζωπύρωση , με ελάχιστους πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις φλόγες και τον χρόνο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η αναζωπύρωση είναι κοντά στις αδάμες. Στο κέντρο υγείας αρχαίας ολυμπίας διακομίστηκαν δύο πολίτες που βοηθούσαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή. Εν τω μεταξύ ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και κυρίως τα εναέρια μέσα στην αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στην περιοχή της βαρυμπόμπης, η οποία δεν ελέγχεται μέχρι στιγμής. Λίγο πριν τις 14:30 εστάλη μήνυμα από το.

V2hnbhafeujqqm
V2hnbhafeujqqm from www.ieidiseis.gr
Μεγάλη αναζωπύρωση έγινε πριν από λίγο στην πυρκαγιά της βαρυμπόμπης και συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, στο ρεύμα της χελιδονούς κοντά στον οικισμό αδάνες. Η φωτιά καίει σε ρεματιά ανάμεσα στις αδάμες και το αεροδρόμιο τατοΐου, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Πολύ δύσκολη συνεχίζει να είναι η κατάσταση στη βόρεια εύβοια, καθώς η πύρινη λαίλαπα συνεχίζει το καταστροφικό της έργο με κατεύθυνση. Ενεργώ έτσι ώστε μια φωτιά που κόντευε να σβήσει να ξαναρχίσει να καίει με μεγάλη ένταση. Για να τεθεί υπό έλεγχο. Νέα αναζωπύρωση της φωτιάς στην αρχαία ολυμπία σε περιοχή κάποια χιλιόμετρα μακριά από τον αρχαιολογικό χώρο, όπως μεταδίδουν τοπικοί αξιωματούχοι. Ο ίδιος έκανε λόγο για «δύσκολη αναζωπύρωση κοντά στην αρχαία ολυμπία» και σημείωσε πως η φωτιά κινείται προς τον οικισμό της χελιδονούς. Σε πύρινη πολιορκία η βόρεια εύβοια.

Αναζωπύρωση υπάρχει αυτήν την ώρα στην περιοχή της βαρυμπόμπης.

Αναζωπύρωση της φωτιάς στην περιοχή δροσοπηγή, κοντά στην ιπποκράτειο πολιτεία, με το 112 να ειδοποιεί όσους. Check 'αναζωπύρωση' translations into english. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το πυροσβεστικό σώμα, έπιασε φωτιά εντός της ρεματιάς. Τέθηκε υπό έλεγχο η αναζωπύρωση που είχε εκδηλωθεί νωρίτερα σήμερα στην περιοχή καλαμώνας της ρόδου. Νέα αναζωπύρωση της φωτιάς στην αρχαία ολυμπία σε περιοχή κάποια χιλιόμετρα μακριά από τον αρχαιολογικό χώρο, όπως μεταδίδουν τοπικοί αξιωματούχοι. Ο ίδιος έκανε λόγο για «δύσκολη αναζωπύρωση κοντά στην αρχαία ολυμπία» και σημείωσε πως η φωτιά κινείται προς τον οικισμό της χελιδονούς. Τρομακτικές διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά στη λίμνη εύβοιας, καθώς διάσπαρτες εστίες και συνεχείς. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη γνωρίζει μεγάλη αναζωπύρωση , με ελάχιστους πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις φλόγες και τον χρόνο. Μιλώντας στο ίδιο μέσο, ο. Η ενέργεια και το αποτέλεσμα του αναζωπυρώνω η αναζωπύρωση της φωτιάς (μεταφορικά) αναζωογόνηση η αναζωπύρωση του παλιού μίσους; Ενεργώ έτσι ώστε μια φωτιά που κόντευε να σβήσει να ξαναρχίσει να καίει με μεγάλη ένταση. Αναζωπύρωση εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα σε ένα από τα σημεία όπου είχε αναπτυχθεί η πυρκαγιά τις προηγούμενες μέρες στη ρόδο.σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η αναζωπύρωση εκδηλώθηκε στην περιοχή μπεβεράνο. Νέα αναζωπύρωση στο μέτωπο της βαρυμπόμπης σημειώθηκε σήμερα, το μεσημέρι της πέμπτης (05/08), με την εστία της φωτιάς να ξεκινάει σε ρέμα μεταξύ τατοΐου και αδάμων, παίρνοντας πολύ γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Υπό έλεγχο τέθηκε η αναζωπύρωση στην περιοχή καλαμώνας. Διπλή αναζωπύρωση στη φωτιά στη βαρυμπόμπη: Οι φλόγες κατευθύνονται προς την ιπποκράτειο πολιτεία και τη δροσοπηγή. Look through examples of αναζωπύρωση translation in sentences, listen to pronunciation and learn grammar. Έντονες είναι οι αναζωπυρώσεις στο μέτωπο της αρχαίας ολυμπίας, και πιο συγκεκριμένα στη τοποθεσία «γαλανή».

Jlk 04bwkzm1qm
Jlk 04bwkzm1qm from 1.bp.blogspot.com
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το πυροσβεστικό σώμα, έπιασε φωτιά εντός της ρεματιάς. Για το λόγο αυτό πριν από λίγο εστάλη μήνυμα προς τους. Οι φλόγες κατευθύνονται προς την. Μεγάλη αναζωπύρωση της φωτιάς υπάρχει αυτήν την ώρα στη βαρυμπόμπη, σε διάφορα σημεία. Οι δυνατοί άνεμοι αναζωπύρωσαν την πυρκαγιά που είχε τεθεί υπό έλεγχο. Η φωτιά καίει σε ρεματιά ανάμεσα στις αδάμες και το αεροδρόμιο τατοΐου, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Οι φλόγες κατευθύνονται προς την ιπποκράτειο πολιτεία και τη δροσοπηγή. Τέθηκε υπό έλεγχο η αναζωπύρωση που είχε εκδηλωθεί νωρίτερα σήμερα στην περιοχή καλαμώνας της ρόδου.

Check 'αναζωπύρωση' translations into english.

Πολύ δύσκολη συνεχίζει να είναι η κατάσταση στη βόρεια εύβοια, καθώς η πύρινη λαίλαπα συνεχίζει το καταστροφικό της έργο με κατεύθυνση. Η δεύτερη αναζωπύρωση σημειώθηκε μέσα στα πρώην βασιλικά κτήματα και η τρίτη στο ρέμα της χελιδονούς, ανάμεσα στις αδάμες και το αεροδρόμιο τατοΐου. Εκκενώνεται η δροσοπήγη και η ιπποκράτειος πολιτεία εύβοια: Οι δυνατοί άνεμοι αναζωπύρωσαν την πυρκαγιά που είχε τεθεί υπό έλεγχο. Λίγο πριν τις 14:30 εστάλη μήνυμα από το. Τέθηκε υπό έλεγχο η αναζωπύρωση που είχε εκδηλωθεί νωρίτερα σήμερα στην περιοχή καλαμώνας της ρόδου. Aναζωπύρωση υπάρχει αυτή την ώρα στη βαρυμπόμπη ενώ οι πυροσβέστες έχουν αποκλείσει το σημείο της φωτιάς. Μεγάλη αναζωπύρωση έγινε πριν από λίγο στην πυρκαγιά της βαρυμπόμπης και συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, στο ρεύμα της χελιδονούς κοντά στον οικισμό αδάνες. Για να τεθεί υπό έλεγχο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η αναζωπύρωση είναι κοντά στις αδάμες. Νέα αναζωπύρωση της φωτιάς στην αρχαία ολυμπία σε περιοχή κάποια χιλιόμετρα μακριά από τον αρχαιολογικό χώρο, όπως μεταδίδουν τοπικοί αξιωματούχοι. Υπό έλεγχο τέθηκε η αναζωπύρωση στην περιοχή καλαμώνας. Αναζωπύρωση της φωτιάς στην περιοχή δροσοπηγή, κοντά στην ιπποκράτειο πολιτεία, με το 112 να ειδοποιεί όσους.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook